Chairs
Electronics
Sofas
Tables
Lighting
Carpets
Wallpapers
Fabrics
Other
Storage
Info
Info

De Sede AG Type DS 76

De DS 76 is een riante 5-zits hoekbank - / slaapbank van DeSede (Zwitserland) in leder. Ontworpen in 1972 door het De Sede Design-Team maar nu nog steeds in productie.

DS-76 bestaat uit verschillende onderdelen zoals o.a. een stoel, fauteuil, een hoekelement en een 2- of 3-zits Bank. Elke "Unit" van DS-76 kan worden ongebouwd tot een comfortabel bed. Dit alles maakt de DS-76 zo veelzijdig. De huidige nieuwprijs van het geheel is 24500,00 euro.
De door ons aangeboden riante hoekcombinatie DS 76 is uitgevoerd in zwart leder en bestaat uit 5 elementen.

De hoekopstelling meet 2.79 x 2.79 meter. Afmeting van elk individueel element is: van ± 90 cm x 90 cm (afhankelijk van wel of geen armleuning) en de totale hoogte is 73 cm.

Tevens is elk van de 5 elementen in een handomdraai uit te vouwen tot een- persoonsbed voor volwassenen (zie foto). Tweederde deel van elke matras is afritsbaar en te gebruiken als logeerbed voor kinderen in b.v. een andere ruimte. Dit alles maakt de combinatie van 5 elementen tot een zeer flexibel & multifunctioneel systeem.

Van oorsprong is het gebruikte leder zwart van kleur. Door gebruik heeft het leer een mooi geleefd karakter. De vuling van de kussens is zeer goed.
De Sede sofa

Price : 2850

In stock : 1

Status : Available